- صفحه اصلی
- محصولات
- دستگاه پرکن مایعات
- پرکن مایعات
پرکن مایعات
دستگاه پرکن مایعات ماشین سازی صنعت کاران مهر بسیار متنوع میباشد. تعداد نازل های پرکن مایعات از یک نازل تا ده نازل به صورت خطی بنا به سفارش مشتری قابل تغییر میباشد و به دو صورت اتومات و نیمه اتومات ساخته میشوند. پرکن های مایع اتومات دارای سه متر نوارنقاله مجهز به اینورتر و تمامی اجزاء در تماس با مواد از جنس استیل 304 نگیر میباشد.
دراین سیستم یک مخزن روی دستگاه تعبیه شده که مواد با ثقلیت و وزن خود به داخل نازلها هدایت می شود در مسیر خروجی شیرقرارداده شده و توسط شیر برقی میزان حجم مواد از داخل تابلو برق PLC کنترل میشود که دقت تزریق و یکنواختی پرکردن را بسیاربالا میبرد.
مخزن دستگاه پرکن دارای کنترلر سطح بوده و تابلو برق ازجنس پلی استر ضدجرقه و مجهز به PLC بوده و سیستم دکل و بازو بسته شدن نازلها پنوماتیک می باشد. نازل ها طوری طراحی شده که کاملا آب بند بوده و بدون چکه عمل میکند . دستگاه پرکن قابلیت پرکردن مایعات رقیق از 150 سیسی الی 20000 سی سی را دارا میباشد.
جهت اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید 09124617975
فایل صوتی معرفی پرکن مایعات
نمایی از سیستم نازل ها
خرید پرکن مایعات
خرید پرکن مایعات به عناون دستگاهی پر کاربرد در صنایع مختلف از شرکت صنعت کاران مهر همراه با تخفیف و گارانتی و خدمات پس از فروش عرضه می شود. خرید پرکن مایعات از سراسر کشور امکان پذیر است. این دستگاه در دو مدل اصلی پرکن مایعات رقیق و پرکن مایعات غلیظ تولید می گردد که در ادامه به شرح هریک می پردازیم.
دستگاه پرکن مایعات رقیق ثقلی (Gravity Liquid Filling)
دستگاه پرکن مایعات رقیق ثقلی، مناسب برای پرکردن ظروف برای انواع مایعات رقیق مانند :
انواع شوینده ها (شیشه شور ، سفید کننده، جرم گیر و…)
انواع حلال ها (تینر، الکل، استون و..)
انواع مایعات شیمیایی (اسید ها، آب اکسیژنه، ضد یخ ، کود های مایع و…)
انواع مایعات خوراکی (دوغ، آب ، عرقیجات ، سرکه ، آب میوه و…)

دستگاه پرکن مایعات رقیق ثقلی در اکثر مواقع از سیستم حجمی ( ثقلی ) ساخته می شود ولی در بعضی موارد می توان از سیستم سیلندر پیستون در آن استفاده کرد. به طور کلی می توان از دستگاه پرکن مایعات در موارد گسترده ای در صنایع مختلف استفاده نمود.
مکانیسم دستگاه پرکن مایعات رقیق ثقلی بسیار ساده می باشد، مایع رقیق در مخزنی که در بالای دستگاه تعبیه شده است قرار گرفته سپس توسط اتصالات به نازل یا نازل هایی که در قسمت پایین مخزن قرار دارند، به کمک باز شدن نازل، فشار ثقل مخزن سبب تزریق مایع به درون ظروف مد نظر می گردد.
دستگاه پرکن مایعات غلیظ
منظور از مایعات غلیظ، مایعاتی است که از ویسکوزیته و چگالی بالایی برخوردار هستند، همانند ژله، روغنها، سس، عسل و … را میتوان نام برد. ( در واقع هر مایعی که ویسکوزیته آن از روغن زیتون بالاتر باشد، مایع غلیظ، و اگر پایین تر باشد، مایع رقیق نام دارد )
پر کردن این مدل مایعات باید دقیق باشد. زیرا هر گونه تنظیمات اشتباهی باعث به وجود آمدن خطا غیر قابل قبول و نارضایتی میشود. چنانچه میزان تولیدات بالایی دارید، بهتر است از نوع اتوماتیک پرکن مایعات غلیظ استفاده کنید که هم قادر باشد حجم مشخصی از مایعات را درون ظرف پر کن و هم بازدهی خطوط تولید را افزایش دهد.
انواع دستگاه پرکن مایعات
دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک
دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک، از آن جهت نیمه اتوماتیک می باشد که مراحل جابه جایی ظروف از طریق اپراتور انجام میشود.در مرال اولیه، اپراتور ظروف را در داخل فیکسچر تعبیه شده بر روی دستگاه قرار می دهد. پس از جای گیری ظروف در زاویه خروجی نازل، اپراتور با فشردن پدال یا شاسی شیرهای نازل، اجازه شروع عمل ثقل را صادر می کند.
اگرچه در دستگاه های پرکن نیمه اتومات زمان شروع عمل ثقل به صورت دستی و بدون زمان بندی است، ولی در هنگام ساخت دستگاه نسبت به ظرفیت دستگاه، نوع محصول و حجم ظرف مورد نظر، زمان پایان عمل ثقل مشخص شده می باشد. نازل ها پس از طی زمان تعیین شده بسته می شوند.در دستگاه های پرکن مایعات نیمه اتوماتیک، تعداد نازل های پرکن و مقدار ریزش یا تزریق مواد با مکانیزم های مختلف قابل کنترل می باشد.
جهت اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید 09124617975
نمای کلی پرکن نیمه اتومات
صنایع غذایی، شیمیایی، دارویی و...
بسیاری از دستگاه های پر کن مایعات رابطه خاصی با گرانروی یا ویسکوزیته مواد دارند. معیار گرانروی در ساخت دستگاه های پرکن مایعات غلیظ و رقیق مورد استفاده قرار می گیرد .
بله، تمامی ماشین آلات تولید شده در صنعت کاران مهر دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش نیز می باشند.
از نازل های موجود در دستگاه پرکن می توان به این موارد اشاره کرد: نازل پرکن مخروطی وارونه، مویرگی، نشیمن مخروطی، سرریز، نازل کد بندی شده، نازل پرکن اسید، نازل آب بند استیل
سه روش پر کردن مایعات در ظروف وجود دارد، پر کن ثقلی، پرکن پمپی و پر کن سیلندر پیستونی، که آخرین مورد از بهترین روش های پر کردن مایعات در ظروف به شمار می آید.
با افزودن تعداد نازل های دستگاه پر کن مایعات در خطوط تولید بزرگ با تعداد تولید بالا در روز، می توان راندمان کاری را افزایش داد.
عسل مانند دیگر مایعات غلیظ برای پر شدن در ظروف، از دستگاه پرکن مایعات غلیظ که ساختار به خصوصی دارد، بهره می گیرد.
با بکارگیری نازل های تزریق که دارای ساختار مهندسی شده ای می باشند، دقت تزریق در ظروف مایعات، تضمین شده است.
روش پمپی یکی از مکانیزم های معمول برای پرکردن مایعات به شمار می رود، این دستگاه برای پر کردن مایعات غلیظ بسیار کاربردی می باشند ولی با این اوصاف این دستگاه برای طیف زیادی از مایعات کاربرد دارند
تعداد بازديد : 5341
غیر قابل انتشار : 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته : 2
نظرات كاربران :